Saznajte kako pokrenuti vlastiti posao, proširiti postojeći, te poslovati jednostavnije, efikasnije i sigurnije. Ostvarite svoju ideju, povećajte svoje tržište, sačuvajte i olakšajte poslovnu suradnju. Informirajte se o temama iz područja poduzetništva, e trgovine i alternativnog rješavanja sporova. Pozivamo Vas da sudjelujete na besplatnim webinarima koje organiziramo za Vas.

DOGAĐANJA

BLOK WEBINARI iz E-trgovine i alternativnog rješavanja sporova

Opis webinara:
Na prvom webinaru, u sklopu teme E-trgovina, saznati ćete koji modeli e-Trgovine postoje i kako ih možete modulirati da postižu optimalne rezultate za Vaš posao ili ideju. Biti će riječi i o mjerenju učinka digitalnog marketinga kao i o ključnim elementima pri kreiranju sadržaja.

Na drugom webinaru pojasniti će vam se što je alternativno rješavanje sporova (ARS) , zašto poduzetnicima treba ARS , koje vrste ARS-a možete koristiti u Hrvatskoj i u prekograničnom poslovanju te kako funkcionira on-line rješavanje sporova.

Za svakog polaznika webinara, po izlasku iz tiska, osigurali smo besplatni primjerak Vodiča kroz E-trgovinu i alternativno rješavanje sporova . Tijekom prosinca na www.budipoduzetnik.eu web stranici moći ćete pristupiti polaganju testa iz e-trgovine i ARS-a . Svi polaznici koji uspješno polože test dobiti će certifikat temeljem kojeg će moći ostvariti pogodnosti u sklopu usluga HOK-a i njegovih partnera iz područja e-trgovine i ARS-a .

O PROJEKTU

Svrha projekta „Promocija poduzetništva“ (KK.03.1.2.24.0001)
je organizacija i provedba aktivnosti namijenjenih promoviranju uspješnosti poslovanja te širenje i promicanje priča o uspjehu malih i srednjih poduzetnika kako bi se potaknulo stvaranje pozitivnog poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj malih i srednjih poduzetnika.

Hrvatska obrtnička komora kao partner u projektu kroz aktivnosti koje provode Sud časti HOK-a i Centar za mirenje pri HOK-u te Odjel za obrazovanje i razvoj ljudskih potencijala promovira samozapošljavanje, e-trgovinu, korištenje alternativnog i online rješavanja sporova kao i obrazovanje za obrtnička zanimanja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija (OPKK) 2014.-2020. Korisnik u projektu je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja RH, a partneri Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska udruga poslodavaca.

Hrvatska obrtnička komora - projekt Promocija poduzetništva

Ostvari san u Hrvatskoj


Webinare vode:
Tema 1 - E-Trgovina – Siniša Begović, MBA (od 14 do 15 sati)
Tema 2 - Alternativno rješavanje sporova - Suzana Kolesar, dr. iur. (od 15 do 16 sati)

Vrijeme webinara:
30.11. 2020. g. od 14 do 16 sati

REGISTRACIJA POLAZNIKA

Webinar će se provoditi putem platforme Zoom, polaznici se mogu odmah registrirati preko donje poveznice:

https://zoom.us/meeting/register/tJEvd-iqqz8oGtPKLwdci7o_QKyx-DaCTNwD


LIBERTAS TELEVIZIJA

TELE5 d.o.o.
Masarykov put 3c
20000 Dubrovnik

PRESS:
press@libertas.tv
tel. +385 20 642 773
mob. +385 99 4970 453

MARKETING:
marketing@libertas.tv
tel. +385 20 642 777
mob. +385 99 5309 640
mob. +385 99 5309 642

Cjenik oglašavanja na Libertas Televiziji možete pogledati OVDJE.

Opći uvjeti korištenja         Politika zaštite privatnosti

© TELE 5 d.o.o. Dubrovnik


Stranica libertas.tv koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više